top of page
Decoratieve foto.jpg

Decoratief

Decoratief smeedwerk heeft allerlei vormen en gedaantes. Van zinken bloembakken tot gesmeden logo’s voor op panden of in toegangspoorten. Bij decoratief smeedwerk is nagenoeg alles mogelijk. Hierin denken wij ook graag met u mee over de mogelijkheden.

Constructieve foto.jpg
Decoratief functioneel.jpg

Constructief

Decoratief functioneel

Constructief smeedwerk is het werk dat wordt gebruikt bij de constructie van vastgoed. Van complete stalen geraamtes tot het smeedwerk voor ondersteuningsbalken in woningen. De kwaliteit van het constructief smeedwerk van Smederij Van den Helm is onovertroffen.

Met decoratief functioneel wordt bedoeld de verschillende hekwerken, poorten, trappen enzovoort. Wij bieden u hierin een grote variatie van stijlen en ontwerpen. Ook in metalen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Modern strak staal of klassiek ijzer. Wij dragen er altijd zorg voor dat uw decoratief functionele smeedwerk van de beste kwaliteit is en perfect passen bij het totaalplaatje

Restauratieve foto.jpg

Restauratief

Metalen zijn vaak onderhevig aan slijtage door tijd en blootstelling aan de elementen. In veel gevallen tast dit slechts een deel van uw metaal aan. Om de authentieke uitstraling te behouden kan er ook voor worden gekozen uw oude smeedwerk te restaureren.

Image by Maria P

Smid in Actie

aan het werk5.jpg
  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram
bottom of page